Peugeot Motorsport


PEUGEOT SPORT FINLAND


Auto-Kehä on Peugeot Sportin virallinen kilpa-autojen ja varaosien Suomen maahantuoja. Teemme yhteistyötä kilpa-autoasioissa yhdeksänkertaisen rallin Suomen mestarin Juha Salon kanssa.

Auto-Kehä Oy toimii Karkkilan ohella Forssassa Peugeotin täyden palvelun jälleenmyyjänä. 2015 alkanut yhteistyö Peugeot Sportin kanssa on ollut hedelmällistä. Juha Salon viimeisin suomenmestaruus tuli Auto-Kehästä ostetulla Peugeot 208 T16 R5 -autolla. Rallin nuorten suomenmestari Juuso Nordgren viimeisteli kauden 2015 uudella Peugeot 208 R2 -autollaan.

Keskittyminen R2- ja R5-autoihin


Kilpa-autojen myynti ja niiden käytönaikainen neuvonta vaatii erityisosaamista, joka syntyy vain kokemuksen kautta. Auto-Kehä on siinä onnellisessa tilanteessa, että vajaan kilometrin päässä Karkkilan liikkeestämme toimii Salo Racing Finland. Juha Salo kilpailee meiltä ostamallaan Peugeot 208 T16 R5-autolla ja tekee yhteistyötä meiltä kilpa-auton ostavien kuljettajien kanssa.

Auto-Kehän Peugeot Sport -asiantuntija, korjaamopäälikkömme Jouni Saarni, toimii myös Juha Salon tiimissä kilpailuinsinöörinä. Lisäksi Auto-Kehässä mekaanikkona työskentelevä Mika Mikkola kantaa päävastuun Juuso Nordgrenin ralliauton huoltotoiminnasta.

Lisäarvoa ostajille


Peugeot Sport on toteuttanut kilpailukykyiset 208 R2- ja R5-autot mielenkiintoiseen hintaan. Uraansa rakentaville kuljettajille suunnatulla etuvetoisella 208 R2:lla on saavutettu hyviä tuloksia mm. Euroopan mestaruussarjassa. Peugeot on oivallinen valinta uraansa rakentaville nuorille ja hienolla autolla laadukkaasti harrastamaan haluaville, sanoo Auto-Kehän kanssa monipuolista yhteistyötä rakentava Juha Salo.

Olemme Auto-Kehän kanssa sopineet, että kilpa-auton ostaja saa kaupan yhteydessä halutessaan minulta yhden ajo-opetuspäivän kaupantekijäiseksi. Olen jo vuosien ajan auttanut mm. virolaisia ja latvialaisia nuoria kuljettajia. Pidemmän aikaa olen ollut valmis auttamaan myös kotimaisia kuljettajia, ja tämä yhteistyö antaa siihen kaivatun mahdollisuuden, Salo taustoittaa.

Auto-Kehästä ostetuilla R2-autoilla ajavat Emil Lindholm, Antton Lauren, Taisko ”Tade” Lario ja
Anssi Rytkönen. Lisäksi olemme toimittaneet autoja Esko Reiners Motorsportille.

Lisätietoja kuljettajista ja autoista 

Soitettaessa kiinteän puhelinverkon liittymästä puhelun hinta on 8,8 snt/min.
Soitettaessa matkaviestinverkon liittymästä puhelun hinta on 8,8 snt/min.