Peugeot Motorsport


PEUGEOT SPORT FINLAND


Auto-Kehä on Peugeot Sportin virallinen kilpa-autojen ja varaosien Suomen maahantuoja. Teemme yhteistyötä kilpa-autoasioissa kymmenkertaisen rallin Suomen mestarin Juha Salon kanssa.


Yhteistyö Peugeot Sportin kanssa on ollut hedelmällistä. Juha Salo aloitti heti ensimmäisellä kaudella  2015 voittamalla suomen mestaruuden Auto-Kehästä ostetulla Peugeot 208 T16 R5 -autolla. Jatkoa seurasi 2016, jolloin Salo saavutti kunnioittavan kymmenennen mestaruutensa. 2017 palkintokaappiin lisättiin kiillotettavaksi hopeinen palkinto. Nyt jo ammatikseen kilpaileva Juuso Nordgren viimeisteli kauden 2015 rallin nuorten suomenmestaruuden uudella Peugeot 208 R2 -autollaan. Kauden 2016 SM rallisarjassa Anssi Rytkönen ja Juuso Nordgren ottivat Peugeot 208 R2 –autoilla kaksoisvoiton SM3-luokassa.


Keskittyminen R2- ja R5-autoihin


Kilpa-autojen myynti ja niiden käytönaikainen neuvonta vaatii erityisosaamista, joka syntyy vain kokemuksen kautta. Auto-Kehä on siinä onnellisessa tilanteessa, että vajaan kilometrin päässä Karkkilan liikkeestämme toimii Salo Racing Finland. Juha Salo kilpailee meiltä ostamallaan Peugeot 208 T16 R5-autolla ja tekee yhteistyötä meiltä kilpa-auton ostavien kuljettajien kanssa.

 

Auto-Kehän Peugeot Sport -asiantuntija, korjaamopäällikkömme Jouni Saarni, toimii myös tukirankana Juha Salon tiimissä. Lisäksi Auto-Kehässä mekaanikkona työskentelevä Mika Mikkola on ollut vahvasti mukana Juuso Nordgrenin Peugeot 208 R2 -ralliauton kehitys- ja huoltotoiminnassa.


Lisäarvoa ostajille


Peugeot Sport on toteuttanut kilpailukykyiset 208 R2- ja R5-autot mielenkiintoiseen hintaan. Uraansa rakentaville kuljettajille suunnatulla etuvetoisella 208 R2:lla on saavutettu hyviä tuloksia mm. Euroopan mestaruussarjassa. Peugeot on oivallinen valinta uraansa rakentaville nuorille ja hienolla autolla laadukkaasti harrastamaan haluaville, sanoo Auto-Kehän kanssa monipuolista yhteistyötä tekevä Juha Salo.

 

Olemme Auto-Kehän kanssa sopineet, että kilpa-auton ostaja saa kaupan yhteydessä halutessaan minulta yhden ajo-opetuspäivän kaupantekijäiseksi. Olen jo vuosien ajan auttanut mm. virolaisia ja latvialaisia nuoria kuljettajia. Pidemmän aikaa olen ollut valmis auttamaan myös kotimaisia kuljettajia, ja tämä yhteistyö antaa siihen kaivatun mahdollisuuden, Salo taustoittaa.

 

Juha Salon menestyksen R5 –autolla lisäksi, Auto-Kehästä ostetuilla R2-autoilla on 2015-2017 saavutettu SM sarjassa 2 mestaruutta, 2 hopeaa, 5 sijoitusta 10 joukkoon, sekä useita palkintopallisijoituksia osakilpailuissa. Kuljettajina ovat toimineet Juuso Nordgren, Anssi Rytkönen, Emil Lindholm, Antton Lauren, Taisko ”Tade” Lario ja Atte Kivioja. Lisäksi olemme toimittaneet autoja Esko Reiners Motorsportille.


Lisätietoja kuljettajista ja autoista