Uutiset


Auto-Kehä Karkkila on valittu vuoden 2018 Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi


Nissan Nordic Europe palkitsi jälleen vuoden menestyksekkäimmät jälleenmyyjät. Nissan Drive -tapahtumassa palkitaan vuosittain ne jälleenmyyjät ja jälleenmyyntiliikkeiden työntekijät, jotka ovat onnistuneet erityisesti myynti- ja jälkimarkkinointitoimissaan ja tarjonneet poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua.

 

Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi valittiin Auto-Kehä Oy, Karkkila. Auto-Kehälle palkinto oli jo seitsemäs Nissan Nordic Europen myöntämä Vuoden Jälleenmyyjä tunnustus 11 vuoden sisällä. Aiemmat ovat vuosilta 2007, 2008, 2010, 2014, 2015 ja 2016.

 

”Auto-Kehä Karkkila on ollut vuosi toisensa jälkeen parhaiden jälleenmyyjien joukossa. Vuoden Nissan-jälleenmyyjä palkinto menee nyt jo seitsemättä kertaa Auto-Kehälle, mikä kertoo Auto-Kehän koko henkilökunnan sitoutuneesta, pitkäjänteisestä ja asiakaslähtöisestä Nissan- kulttuurista. Olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme palkita Auto-Kehän erinomaisen työn Nissan brändin parissa”, kertoo Nissan Suomen maajohtaja Tommi Luopajärvi.

 

Auto-Kehä Oy on palkittu menestyksestään myös kansainvälisellä tasolla. Vuonna 2007 Auto-Kehä sai ensimmäisenä Nissan Nordic Europe Oy:n markkina-alueen jälleenmyyjänä Nissan Sales and Service Way (NSSW) Global Award -palkinnon. Vuonna 2015 Auto-Kehä valittiin Pohjois-Euroopan  parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi.

 

”Vaikka Auto-Kehä on voittanut kyseisen palkinnon jo useaan kertaan, se ei vähennä tämän tunnustuksen arvoa. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman hyvää palvelua ja kokemusta heidän asioidessaan yrityksessämme. Olen ylpeä henkilökunnastamme ja heidän tekemästä laadukkaasta työstä”, sanoo Auto-Kehä Oy:n toimitusjohtaja Olli Liljegren.


”Ensi vuonna Auto-Kehä viettää 60-vuotisjuhlavuotta, jolloin pyrimme palvelemaan asiakkaitamme vähintään samalla tasolla kuin aiemminkin. Saattaapa olla tiedossa jotain yllätyksiäkin juhlavuotemme kunniaksi”, Liljegren jatkaa.


____________________________________________________________________________________________________________________________


Auto-Kehä Karkkila on valittu jälleen kerran Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi


Nissan Nordic Europe palkitsi jälleen vuoden 2016 menestyksekkäimmät jälleenmyyjät. Nissan Drive -ohjelmassa palkitaan vuosittain ne jälleenmyyjät ja jälleenmyyntiliikkeiden työntekijät, jotka ovat onnistuneet erityisesti myynti- ja jälkimarkkinointitoimissaan ja tarjonneet poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua.

Vuoden 2016 Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi valittiin Auto-Kehä Oy, Karkkila. Auto-Kehälle palkinto oli jo yhdeksäs Nissan Drive –ohjelmassa.

”Auto-Kehä Karkkila on ollut vuosi toisensa jälkeen parhaiden jälleenmyyjien joukossa. Vuoden Nissan-jälleenmyyjä palkinto menee nyt jo kolmatta vuotta peräkkäin Auto-Kehälle, mikä kertoo meille erittäin sitoutuneesta ja onnistuneesta työstä autojemme parissa. Vahva menestys on ansiota Auto-Kehän pitkäjänteisestä, asiakaslähtöisestä ja omistautuneesta työstä vuosi toisensa jälkeen”, kertoo Nissan Suomen maajohtaja Anu Eskola.

Auto-Kehä Oy on palkittu menestyksestään myös kansainvälisellä tasolla. Vuonna 2007 Auto-Kehä sai ensimmäisenä Nissan Nordic Europe Oy:n toimialueen jälleenmyyjänä Nissan Sales and Service Way (NSSW) Global Award -palkinnon. Vuonna 2015 Auto-Kehä valittiin sekä Pohjoismaiden ja Baltian että Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi.

”Olemme myyneet Nissania viimeiset 37 vuotta ja onnistuneet saamaan useita palkintoja. Jokainen niistä on tunnustus henkilökuntamme hyvin tehdystä työstä ja niillä on meille valtava merkitys”, sanoo Auto-Kehä Oy:n toimitusjohtaja Olli Liljegren.

”Haluankin jälleen kerran kiittää henkilökuntaamme erinomaisesta työstä. Mutta tietysti myös uskollista asiakaskuntaamme, joille tätä työtä teemme ja joiden avulla olemme tähän pisteeseen päässeet. Jatkamme edelleen toimintamme kehittämistä kaikilla osa-alueilla ja tavoitteemme on jatkossakin pitää asiakkaamme tyytyväisinä”, Liljegren jatkaa.

________________________________________________________________________________________________________________

Leijona apulaisineen viikonloppunäyttelyssä

Tammimarkkinoilla runsaasti kävijöitä

Auto-Kehän näyttelyviikonloppu 14.-15.1.2017 keräsi noin 1600 kävijää. Näyttelyn vetonauloja olivat Qashaqain 10-vuotisjuhlamalli ja Peugeotin uusi 3008-katumaasturi. Hienot autot ja 0,9 prosentin korkotarjous innostivat kävijöitä vilkkaaseen kaupankäyntiin. Vanhempien katsellessa autoja, lapsille oli erilaisia tehtävärasteja. Näyttelyssä vieraili myös leijona jakaen apulaisineen karkkia ja testaten osaltaan autoja, varsinkin uutta 3008-katumaasturia. 

Katso kuvia näyttelystä täältä

Perinteisen tekstiviestiarvonnan lisäksi suoritimme vielä lisäarvonnan kävijöiden kesken.
 

_______________________________________________________________________________________________________________________


Auto-Kehä valittiin vuoden 2015 Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi


Nissan Nordic Europe palkitsi jälleen Pohjoismaiden ja Baltian menestyksekkäimmät jälleenmyyjät Nissan Drive -gaalassa Porvoossa. Nissan Drive -ohjelmassa palkitaan vuosittain ne jälleenmyyjät ja jälleenmyyntiliikkeiden työntekijät, jotka ovat onnistuneet erityisesti myynti- ja jälkimarkkinointitoimissaan ja tarjonneet poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua.

Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi valittiin Auto-Kehä Oy, Karkkila, joka on palkittu menestyksestään aiemminkin.
 
"Auto-Kehä Karkkila on ansainnut tittelinsä Suomen parhaana Nissan-jälleenmyyjänä. Niin automyynnin kuin jälkimarkkinoinninkin prosesseja on heillä hiottu huolella vuodesta toiseen. Tämän pitkäjänteisen, innovatiivisen ja asiakaslähtöisen otteensa ansiosta Auto-Kehä on saavuttanut asemansa. Auto-Kehän Nissan asiakasuskollisuus on vuosi toisensa jälkeen varmasti yksi koko Suomen parhaimmista", kertoo Nissan Nordic Europen Suomen maajohtaja Anu Eskola.

"Uskon, että menestyksemme perustuu henkilökuntamme erinomaiseen työhön, sekä laajaan ja uskolliseen asiakaskuntaan. Jatkamme varmasti samoilla linjoilla ja tavoitteenamme on jatkossakin pitää asiakkaat tyytyväisinä", sanoo Auto-Kehä Oy Karkkilan toimitusjohtaja Olli Liljegren.
Auto-Kehä valittu Pohjoismaiden ja Baltian parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi 2014


Auto-Kehä Karkkila on valittu sekä Pohjoismaiden ja Baltian että Suomen parhaaksi Nissan- jälleenmyyjäksi. 

Nissan Nordic Europe palkitsi jälleen vuoden 2014 Pohjoismaiden ja Baltian menestyksekkäimmät jälleenmyyjät Nissan Drive -gaalassa Kööpenhaminassa. Nissan Drive -ohjelmassa palkitaan vuosittain ne jälleenmyyjät ja jälleenmyyntiliikkeiden työntekijät, jotka ovat onnistuneet erityisesti myynti- ja jälkimarkkinointitoimissaan ja tarjonneet poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua. 

Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi valittiin Auto-Kehä Oy, Karkkila, joka on palkittu menestyksestään aiemminkin, jopa Japanissa asti. Auto-Kehä Karkkila valittiin myös koko Nissan Nordic Europen eli Pohjoismaiden ja Baltian parhaaksi jälleenmyyjäksi. 

 "Auto-Kehä Karkkila on ollut vuosi toisensa jälkeen palkittujen jälleenmyyjien joukossa ja on todellakin ansainnut tittelinsä sekä Suomen että koko Nissan Nordic Europen parhaana Nissan- jälleenmyyjänä. Heillä on pitkä historia Nissanin jälleenmyyjänä ja erittäin vahva markkina-asema alueellaan. Auto-Kehän ehdottomia vahvuuksia on äärimmäisen uskollinen asiakaskunta ja sitoutunut henkilökunta. Lisäksi Auto-¬Kehällä on innovatiivinen ja pitkäjänteinen ote kaikkeen toimintaan ja taito olla askeleen edellä kilpailijoitaan", sanoo Nissan Nordic Europen toimitusjohtaja Jacek Gorski. 

"Auto-Kehän 55-vuotisesta historiasta olemme edustaneet Nissania viimeiset 35 vuotta. Olemme onnistuneet kuluneiden vuosien aikana saamaan useita palkintoja esimerkiksi asiakastyytyväisyydestä. Nyt saamamme palkinto on kuitenkin ylitse muiden, koska siitä kilpailivat seitsemän maan jälleenmyyjät”, sanoo Auto-Kehän toimitusjohtaja Olli Liljegren. ”Haluan kiittää koko henkilökuntaamme erinomaisesta työstä. Ei myöskään pidä unohtaa uskollisia asiakkaitamme, joiden avulla olemme tähän pisteeseen päässeet. Jatkamme työn tekoa nöyrästi ja tekemällä parhaamme."