Sattuiko vahinko? Me autamme!


Auto-Kehän vauriokorjaamo on nyt osa Autoklinikka-ketjuaAuto-Kehä liittyi Autoklinikan yrittäjäverkostoon 1. huhtikuuta alkaen. Yhtiö jatkaa edelleen itsenäisenä yrityksenä omalla nimellään, mutta kumppanuuden myötä Auto-Kehän vauriokorjaamo saa Autoklinikka-ketjun yhtenäisen ilmeen.


Autovahinkoalan johtavana toimijana tunnettu Autoklinikka vahvisti palveluverkostoaan uusilla paikkakunnilla, kun Auto-Kehän vahinkokorjaustoiminta liittyi osaksi Autoklinikka-yrittäjien muodostamaa kumppaniverkostoa. Yhteistyö ansiosta Autoklinikka vahvistaa palveluverkostoaan uusilla paikkakunnilla Karkkilassa, Forssassa ja Lohjalla.


Pelti- tai kolarivauriot

Auto-Kehän omassa vauriokorjaamossa korjaamme vahingon sattuessa kaikki autot, merkistä ja vakuutusyhtiöstä riippumatta. Vauriokorjaamossamme työskentelevät ammattilaiset hoitavat autosi pelti- ja kolarivauriot sekä auton maalaukset kuntoon ammattitaidolla. Lisäksi laitteet ja työmenetelmät täyttävät Autoalan keskusliiton sekä Autoklinikka-ketjun laatustandardit. 


Tuulilasit 

Tarjoamme tuulilasin korjausta tai tuulilasin vaihtoa kaikkiin automerkkeihin. Pilkington autolasivalikoimasta löytyy nykyaikaisiin autoihin sopivat tuulilasit, joissa on alkuperäisen mukaiset toiminnot, kuten lämmitys, sadetutkakiinnitykset ja muut ominaisuudet.

Tuulilasit vaurioituvat useimmiten liikenteessä muiden ajoneuvojen lennättämistä kivistä. Riippuen osuman koosta ja kulmasta, tuulilasin särön korjaus tai tuulilasin halkeaman korjaus saattaa onnistua. Tuulilasin vaihto on välttämätöntä kun vaurio on mittava tai on kuljettajan näkökentän alueella.

Useimmat vakuutusyhtiöt korvaavat tuulilasin paikkauksen ilman omavastuuosuutta. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa selvittämään vakuutuksen kattavuuden.

Sivulasin ja takalasin korjaus ei yleensä ole mahdollista, koska karkaistu lasi vaurioiduttuaan menee useiksi kappaleiksi. Onneksi sivulasin ja takalasin vaihto ovat varsin mutkattomia toimenpiteitä.

Autoklinikka-palvelut Auto-Kehässä 

  • Vahinkotarkastus Karkkila, Lohja, Forssa 
  • Vauriokorjaamo: Karkkila 
  • Automaalaamo: Karkkila
  • Tuulilasien korjaus: Karkkila, Lohja, Forssa
  • Tuulilasien vaihto: Karkkila, Lohja, Forssa

Auto-Kehä Forssa ja Lohja toimivat lisäksi Karkkilan vauriokorjaamolle tulevien kolariautojen vastaanottopisteinä.


YHTEYSTIEDOT:
Autoklinikka Karkkila 0207 590 560 
Autoklinikka Forssa 0207 590 513
Autoklinikka Lohja 0207 590 525