Auto-Kehä Oy


Tervetuloa Auto-Kehään!


Auto-Kehä on perheyritys, joka on palvellut autoasioissa jo vuodesta 1960. 

Vuosikymmenten tuomalla kokemuksella ja näkemyksellä haluamme tarjota kokonaisuuden, jonka avulla asiakkaallamme on selkeä tapa pitää auto hyvässä kunnossa – myös silloin kun jotain odottamatonta tapahtuu.

Jatkuva panostus koulutukseen, laatujärjestelmiin sekä korjaamotekniikkaan tarjoavat lähtökohdan huipputason asiakastyytyväisyyteen. Huoltomme täyttää Nissanin ja Peugeotin tiukat laatustandardit ja olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä korikorjaamo. Myös maalaamomme edustaa uusinta tekniikkaa.

Karkkilan toimipisteessämme on myös Tammermaticin itsepalvelupesukone ja viihtyisä kahvila pitää huolen niin kuljettajan kuin matkustajien viihtyvyydestä. Lisäksi Auto-Kehässä on sähköautojen latauspiste.

Pyrkimyksemme on palvella asiakkaitemme mahdollisimman hyvin. Osoituksena tästä olemme saaneet useita tunnustuksia, mm. Pohjoismaiden ja Baltian paras Nissan-jälleenmyyjä  ja Suomen paras Nissan-jälleenmyyjä. Lue lisää täältä. Myös Suomen ja Pohjois-Euroopan suurimpiin lukeutuva Nissan-myymälä avasi ovensa Auto-Kehän Karkkilan toimipisteessa alkuvuodesta 2016. Uusi halli on 600 neliötä.