Palvelut

Täyden palvelun autotalo

Auto-Kehässä on Nissan ja Peugeotin merkkihuolto. Huollamme myös kaikki muut merkit samalla ammattiaidolla ja laadukkailla varaosilla.

Auto-Kehän huoltotili mahdollistaa huoltokulujen jakamisen itselle sopiviin eriin. Lue lisää ja avaa tili täältä.

Voit varata huollon joko puhelimitse tai sähköisesti viereisestä Varaa huolto - linkistä. Uusia palvelujamme ovat Auto-Kehän huoltotili ja R-avainpalvelu.

Toteutimme yhteistyössä R-kioskin kanssa ensimmäisenä Euroopassa R-avainpalvelun, jonka avulla auton saa helposti merkkihuoltoon pidemmänkin matkan päästä R-kioskin pitkinä aukioloaikoina. Lue lisää täältä.

Auto-Kehän omassa korikorjaamossa ja maalaamossa palvelevat koulutetut ammattilaiset. Käytämme maalaamossa laadukkaita ympäristöystävällisiä Glasurit-automaaleja. Laitteet ja työmenetelmät täyttävät Autoalan keskusliiton, Nissanin ja Peugeotin laatustandardit. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Vahingon sattuessa lue lisää täältä.

Olemme myös täyden palvelun rengasasiantuntijoita. Rengasmyynnin lisäksi meillä on renkaiden asennus- ja korjauspalvelu. Rengashotellimme suosio lisääntyy jatkuvasti, koska renkaat suurenevat ja niiden kotona varastoiminen on hankalaa. Lue lisää rengaspalveluistamme täältä.

Tarjoamme tuulilasin korjausta tai tuulilasin vaihtoa kaikkiin automerkkeihin. Pilkington autolasivalikoimasta löytyy nykyaikaisiin autoihin sopivat tuulilasit, joissa on alkuperäisen mukaiset toiminnot, kuten lämmitys, sadetutkakiinnitykset ja muut ominaisuudet. Lue lisää tuulilasiin liittyvistä palveluista täältä.

Auto-Kehän tiepalvelu auttaa vakioasiakkaitamme Suomessa liikenneonnettomuuden tai teknisen vian sattuessa liikenteessä. Palvelu toimii ympäri vuorokauden jokaisena viikonpäivänä. Lue lisää tiepalvelusta täältä.

Uusinta teknologiaa oleva täysautomaattinen Tammermaticin harjapesukone toimii Karkkilan toimipisteessämme. Pesukone on auki 24/7 ja voit maksaa pankkikortilla tai ostaa lipukkeen liikkeen aukioloaikoina. Katso hinnasto ja ohjeet täältä.

Meiltä saa ostaa luonnollisesti alkuperäiset Nissan- ja Peugeot-varaosat, mutta toimitamme laadukkaat varaosat ja tarvikkeet myös muihin merkkeihin. Lue lisää täältä.