Palvelut

Olemme täyden palvelun autotalo!

Haluamme palvella asiakkaitamme monipuolisesti autoiluun liittyvissä asioissa. Meiltä löydätkin kattavat palvelut automyynnistä huolto- ja varaosapalveluihin sekä vauriokorjauksiin. 

Auto-Kehä on valtuutettu Nissan-, Peugeot-, Kia- ja Mitsubishi-merkkihuolto. 
Huollamme myös kaikki muut merkit samalla ammattiaidolla ja laadukkailla varaosilla. Lisäpalveluna voit tilata sijaisauton huollon ajaksi erillisen hinnaston mukaan. Lue lisää täältä.

Auto-Kehän omassa korikorjaamossa ja maalaamossa palvelevat koulutetut ammattilaiset. Käytämme maalaamossa laadukkaita ympäristöystävällisiä automaaleja. Laitteet ja työmenetelmät täyttävät Autoalan keskusliiton laatustandardit. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja korjaamme kaikki autot merkistä riippumatta. Lue lisää vauriokorjaamostamme täältä.  

Tarjoamme tuulilasin korjausta tai tuulilasin vaihtoa kaikkiin automerkkeihin. Pilkington autolasivalikoimasta löytyy nykyaikaisiin autoihin sopivat tuulilasit, joissa on alkuperäisen mukaiset toiminnot, kuten lämmitys, sadetutkakiinnitykset ja muut ominaisuudet. Lue lisää tuulilasiin liittyvistä palveluista täältä.

Meiltä saa ostaa alkuperäiset Nissan-, Peugeot-, Kia- ja Mitsubishi-varaosat, mutta toimitamme laadukkaat varaosat ja tarvikkeet myös muihin merkkeihin. Lue lisää täältä.

Olemme myös täyden palvelun rengasasiantuntijoita. Rengasmyynnin lisäksi meillä on renkaiden asennus- ja korjauspalvelu. Rengashotellimme suosio lisääntyy jatkuvasti, koska renkaat suurenevat ja niiden kotona varastoiminen on hankalaa. Lue lisää rengaspalveluistamme täältä.

Uusinta teknologiaa oleva täysautomaattinen Tammermaticin harjapesukone toimii Karkkilan toimipisteessämme. Pesukone on auki 24/7 ja voit maksaa pankkikortilla tai ostaa lipukkeen liikkeen aukioloaikoina. Katso hinnasto ja ohjeet täältä.

Kotoisa Kehä-Kahvila toimii Karkkilan toimipisteessämme liikkeen aukioloaikoina. Viihtyisään kahvilaamme voit pysähtyä nauttimaan itse tehdyistä leivonnaisista kahvikupposen äärelle, vaikkapa odottaessasi autoa huollosta.