Uutiset

Auto-Kehän vauriokorjaamo on nyt osa Autoklinikka ketjuaAuto-Kehä liittyi Autoklinikan yrittäjäverkostoon 1. huhtikuuta alkaen. Yhtiö jatkaa edelleen itsenäisenä yrityksenä ja omalla nimellään, mutta kumppanuuden myötä Auto-Kehän vahinkokorjaamo saa Autoklinikka-ketjun yhtenäisen ilmeen.

– Tällaiset yhteistyömallit ovat toimialallamme erittäin tervetulleita. Autoklinikka on trendikäs ja kasvava autoalan yritys, jolta löytyy rutkasti osaamista. Tästä syystä alkava kumppanuutemme on meille mielenkiintoinen. Auto-Kehässä nojaamme edelleen pitkään historiaamme, mutta saamme matkalle mukaan Autoklinikan ja pääsemme hyödyntämään toistemme voimavaroja jatkossa, kertoo Auto-Kehän toimitusjohtaja Tom Mörck.

Autovahinkoalan johtavana toimijana tunnettu Autoklinikka vahvisti palveluverkostoaan uusilla paikkakunnilla, kun Auto-Kehän vahinkokorjaustoiminta liittyi osaksi Autoklinikka-yrittäjien muodostamaa kumppaniverkostoa. Yhteistyö ansiosta Autoklinikka vahvistaa palveluverkostoaan uusilla paikkakunnilla Karkkilassa, Forssassa ja Lohjalla.

– On hieno luottamuksen osoitus, että Auto-Kehän kaltainen luotettu toimija liittyy osaksi yrittäjäverkostoamme. Tämä on myös hieno jatkumo merkkiliikeyhteistöillemme sekä osoitus siitä, että Autoklinikka on arvostettu toimija läpi autoalan, Autoklinikan franchising-toiminnoista vastaava Johannes Marttila sanoo.


Tom Mörck Auto-Kehä Oy:n toimitusjohtajaksi

 

 


Karkkilassa, Lohjalla ja Forssassa toimivan Auto-Kehä Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Liikkeen toimitusjohtajana vuodesta 1986 toiminut Olli Liljegren siirtyy 1.11.2020 hallituksen päätoimiseksi puheenjohtajaksi ja operatiivisen vetovastuun konsernista ottaa Tom Mörck. Mörck on toiminut huhtikuun alusta lähtien Auto-Kehä Oy:n tytäryhtiön Auto-Kehä Lohja Oy:n toimitusjohtajana. Olli Liljegren jatkaa yhtiön omistajana.

Lohjalaisella Tom Mörckillä on pitkä ja monipuolinen kokemus autokaupasta. Viimeksi hän on toiminut Suur-Seudun Osuuskaupan autokauppatoimialan vetäjänä ja PP-Auto Oy:n sekä Lohjan Autokeskus Oy:n toimitusjohtajana yhteensä 15 vuoden ajan. Tätä ennen hän työskenteli Stockmann Auton ja Inchcape Motors Finlandin palveluksessa.

– Auto-Kehä on viime vuosina tehnyt merkittäviä investointeja, mutta kasvanut samaan aikaan kannattavasti. Laajensimme autokaupan tiloja Karkkilassa vuonna 2016 ja avasimme kokonaan uuden yksikön Lohjalle tämän vuoden kesäkuussa. Merkkiedustuksetkin ovat laajentuneet Nissanin ja Peugeotin lisäksi Kiaan ja Mitsubishiin. Nyt on hyvä hetki siirtää kapula eteenpäin. Minulla on täysi luottamus siihen, että kovan luokan ammattilainen Tom Mörck pitää vastaisuudessakin Auto-Kehän menestyksen tiellä, Olli Liljegren sanoo.

– Auto-Kehä on omalla toimialueellaan tunnettu ja arvostettu yritys. Asiakaslähtöinen perusfilosofia ja toimintamalli, jotka Olli ja aikanaan hänen isänsä Aimo ovat tämän yrityksen perustaksi rakentaneet, ohjaavat toimintaa jatkossakin. Uskomme vahvasti kivijalkaan, mutta kehitämme myös digitaalisia palveluita, Tom Mörck lupaa. 

Kuluva vuosi on Auto-Kehä Oy:lle merkkivuosi. Yhtiön perustamisesta on tullut kuluneeksi 60 vuotta. Historiansa aikana yritys on saanut lukuisia tunnustuksia ja asiakastyytyväisyyspalkintoja. Auto-Kehä on valittu muun muassa useita kertoja Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi.

Autokaupan epävarmassa ja turbulentissa toimintaympäristössä Auto-Kehä on panostanut erityisesti asiakastyytyväisyyteen. 

–  Meillä hoidetaan asiakkaiden autoasioita kokonaisvaltaisesti, sitoutuneesti ja sydämellä, Olli Liljegren ja Tom Mörck linjaavat.


28.10.2020


___________________________________________________________________________________________________________________________


Auto-Kehä täyttää 60-vuotta 


1.10.1960 Auto-Kehä avasi ovensa Karkkilassa. Tästä alkoi yksi suomalaisen autokaupan hienoimpia tarinoita. Aimo ja Anneli Liljegrenin perustaman Auto-Kehän toiminta alkoi aluksi autokorjaamona. Samana vuonna Auto-Kehässä alkoi Volkswagenien myynti Lohjan piirimyyjän alaisuudessa. Tämän jälkeen yrityksen edustamia merkkejä ovat olleet Volkswagenin lisäksi Neckar, Toyota, Citroën, Wartburg ja Saab. Vuonna 1980 pääedustus vaihtui Datsuniin, joka sittemmin vaihtoi nimensä Nissaniksi.  Tänä vuonna voimme siten juhlistaa myös Nissanin 40-vuotista edustusta Auto-Kehässä. Nissanin rinnalle vuonna 2008 otettiin Peugeot. Vuonna 2014 solmittiin Peugeot Sportin kanssa Peugeot -ralliautojen sekä niiden varaosien maahantuontisopimus. Merkittävä luku Auto-Kehän historiassa kirjoitettiin tämän vuoden kesällä, kun yritys aloitti Kia- ja Mitsubishi-jälleenmyynnin. Laajentumisen myötä uusien autojen merkkiedustus kasvoi siten neljään: Nissan, Kia, Peugeot ja Mitsubishi.


60 vuodessa Auto-Kehä on kasvanut pienestä 200m2:n korjaamosta merkittäväksi täyden palvelun autotaloksi, joka on saavuttanut menestystä niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin palkintojen myötä. Ensimmäinen toimitila rakentui Ahmoonmäelle, 100 metrin päähän nykyisestä liiketalosta. Toiminta alkoi pian kasvamaan ja vanhat tilat kävivät ahtaiksi.  Nykyiselle paikalle rakentui vuonna 1975 uusi isompi toimitila, johon yritys siirsi toimintansa. Vuonna 1986 vetovastuun yrityksestä otti Annelin ja Aimon poika, Olli Liljegren, jolle talo oli tullut tutuksi jo lapsesta lähtien. Vuosien aikana on tapahtunut paljon.  Toimitiloja laajennettu useaan otteeseen ja toiminta on kasvanut. Tällä hetkellä 60-vuotiaalla Auto-Kehällä sijaitsee Karkkilassa lähes 5000 neliön toimitila, jossa toimii uusien autojen myynti, vaihtoautomyynti sekä korjaamo- ja varaosapalvelut, korikorjaamo, maalaamo, autopesupalvelu ja rengashotelli, kahviota unohtamatta. Vuonna 2007 avattiin toinen toimipiste Forssaan ja nyt juhlavuonna 2020 kolmas Lohjalle.  


Halu palvella asiakasta rennosti ja tinkimättömästi on ollut yksi yrityksen menestyksen avaimia. Siitä kertovat lukuisat vuosien varrella Auto-Kehälle myönnetyt asiakastyytyväisyys-palkinnot. Tästä kuuluu kiitos osaavalle ja sitoutuneelle henkilökunnalle. Yritys työllistää tällä hetkellä yli 50 henkilöä. 


Auto-Kehä aloittaa Kia-jälleenmyynnin Karkkilassa ja Lohjalla


Bergé Auto Nordics Oy vahvistaa Kia-jälleenmyyjäverkostoaan Suomessa. Uutena Kia-jälleenmyyjänä aloittaa Auto-Kehä kahdella paikkakunnalla: Karkkilassa ja Lohjalla.

”Olemme erittäin iloisia, että pystymme laajentamaan verkostoamme tällaisena aikana. Tämä on osoitus Kian vetovoimasta merkkinä. Auto-Kehä on merkittävä paikallinen toimija Uudellamaalla, jolla on vahva markkina-asema ja on tunnettu hyvästä palvelustaan”, sanoo Kia Brand Director Rami Kittilä.

Kia on vuonna 2020 noussut Suomen 5. rekisteröidyimmäksi merkiksi ja tavoittelee Suomessa yli 7 prosentin markkinaosuutta.

Auto-Kehä Oy on vuonna 1960 perustettu maineikas perheyritys, joka on saanut lukuisia autoalan tunnustuksia Suomessa.

”Olemme innoissamme päästessämme aloittamaan Kia-automyynnin ja -huollon sekä Karkkilassa että Lohjalla. Kia on noussut yhdeksi Suomen kiinnostavimmaksi automerkiksi panostamalla voimakkaasti sähkö- ja hybridiautoihin. Merkki on vahva kaikissa tärkeimmissä henkilöautosegmenteissä. Uskomme, että Kian mallisto vetoaa asiakkaisiimme. Auto-Kehän laajentuminen Lohjalle tytäryhtiön Auto-Kehä Lohja Oy:n myötä sekä Kian kanssa yhteistyön aloittaminen on merkittävä tapahtuma meille”, sanoo Auto-Kehä Oy:n toimitusjohtaja Olli Liljegren.

”Auto-Kehä Lohja Oy saa hienon alun kun pääsemme aloittamaan yhteistyön Kian kanssa”, kommentoi Auto-Kehä Lohja Oy:n toimitusjohtaja Tom Mörck.

26.5.2020

Auto-Kehä laajentaa Lohjalle 


Auto-Kehän 60. juhlavuosi alkoi lehdistötilaisuudella 10.1.2020.  Yhtiön toimitusjohtaja Olli Liljegren ilmoitti, että Auto-Kehä avaa kesällä 2020 uuden toimipisteen Lohjalle, Sauvonrinteeseen. Noin 2000 neliömetrin autoliikkeeseen tulee automyynti sekä huolto. 

Lohjan toimipisteestä tulee Auto-Kehän tytäryhtiö, Auto-Kehä Lohja Oy, jonka toimitusjohtajaksi tullaan nimittämään Tom Mörck. Tom on monille entuudestaan tuttu Suur-Seudun osuuskaupan autokaupan vetäjänä, PP-auton ja Lohjan Autokeskus Oy:n toimitusjohtajana. 

Monet ovat kysyneet minulta, milloin jään eläkkeelle, lopetan tai myyn Auto-Kehän. Vastaukseni on, etten ole vetäytymässä autoalalta, vaan laajentamassa sitä omalta osaltani, totesi Olli Liljegren lehdistötilaisuudessa. __________________________________________________________________________________________________________________________

Auto-Kehä Karkkila on valittu vuoden 2018 Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi


Nissan Nordic Europe palkitsi jälleen vuoden menestyksekkäimmät jälleenmyyjät. Nissan Drive -tapahtumassa palkitaan vuosittain ne jälleenmyyjät ja jälleenmyyntiliikkeiden työntekijät, jotka ovat onnistuneet erityisesti myynti- ja jälkimarkkinointitoimissaan ja tarjonneet poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua.

 

Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi valittiin Auto-Kehä Oy, Karkkila. Auto-Kehälle palkinto oli jo seitsemäs Nissan Nordic Europen myöntämä Vuoden Jälleenmyyjä tunnustus 11 vuoden sisällä. Aiemmat ovat vuosilta 2007, 2008, 2010, 2014, 2015 ja 2016.

 

”Auto-Kehä Karkkila on ollut vuosi toisensa jälkeen parhaiden jälleenmyyjien joukossa. Vuoden Nissan-jälleenmyyjä palkinto menee nyt jo seitsemättä kertaa Auto-Kehälle, mikä kertoo Auto-Kehän koko henkilökunnan sitoutuneesta, pitkäjänteisestä ja asiakaslähtöisestä Nissan- kulttuurista. Olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme palkita Auto-Kehän erinomaisen työn Nissan brändin parissa”, kertoo Nissan Suomen maajohtaja Tommi Luopajärvi.

 

Auto-Kehä Oy on palkittu menestyksestään myös kansainvälisellä tasolla. Vuonna 2007 Auto-Kehä sai ensimmäisenä Nissan Nordic Europe Oy:n markkina-alueen jälleenmyyjänä Nissan Sales and Service Way (NSSW) Global Award -palkinnon. Vuonna 2015 Auto-Kehä valittiin Pohjois-Euroopan  parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi.

 

”Vaikka Auto-Kehä on voittanut kyseisen palkinnon jo useaan kertaan, se ei vähennä tämän tunnustuksen arvoa. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman hyvää palvelua ja kokemusta heidän asioidessaan yrityksessämme. Olen ylpeä henkilökunnastamme ja heidän tekemästä laadukkaasta työstä”, sanoo Auto-Kehä Oy:n toimitusjohtaja Olli Liljegren.


”Ensi vuonna Auto-Kehä viettää 60-vuotisjuhlavuotta, jolloin pyrimme palvelemaan asiakkaitamme vähintään samalla tasolla kuin aiemminkin. Saattaapa olla tiedossa jotain yllätyksiäkin juhlavuotemme kunniaksi”, Liljegren jatkaa.


____________________________________________________________________________________________________________________________


Auto-Kehä Karkkila on valittu jälleen kerran Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi


Nissan Nordic Europe palkitsi jälleen vuoden 2016 menestyksekkäimmät jälleenmyyjät. Nissan Drive -ohjelmassa palkitaan vuosittain ne jälleenmyyjät ja jälleenmyyntiliikkeiden työntekijät, jotka ovat onnistuneet erityisesti myynti- ja jälkimarkkinointitoimissaan ja tarjonneet poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua.

Vuoden 2016 Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi valittiin Auto-Kehä Oy, Karkkila. Auto-Kehälle palkinto oli jo yhdeksäs Nissan Drive –ohjelmassa.

”Auto-Kehä Karkkila on ollut vuosi toisensa jälkeen parhaiden jälleenmyyjien joukossa. Vuoden Nissan-jälleenmyyjä palkinto menee nyt jo kolmatta vuotta peräkkäin Auto-Kehälle, mikä kertoo meille erittäin sitoutuneesta ja onnistuneesta työstä autojemme parissa. Vahva menestys on ansiota Auto-Kehän pitkäjänteisestä, asiakaslähtöisestä ja omistautuneesta työstä vuosi toisensa jälkeen”, kertoo Nissan Suomen maajohtaja Anu Eskola.

Auto-Kehä Oy on palkittu menestyksestään myös kansainvälisellä tasolla. Vuonna 2007 Auto-Kehä sai ensimmäisenä Nissan Nordic Europe Oy:n toimialueen jälleenmyyjänä Nissan Sales and Service Way (NSSW) Global Award -palkinnon. Vuonna 2015 Auto-Kehä valittiin sekä Pohjoismaiden ja Baltian että Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi.

”Olemme myyneet Nissania viimeiset 37 vuotta ja onnistuneet saamaan useita palkintoja. Jokainen niistä on tunnustus henkilökuntamme hyvin tehdystä työstä ja niillä on meille valtava merkitys”, sanoo Auto-Kehä Oy:n toimitusjohtaja Olli Liljegren.

”Haluankin jälleen kerran kiittää henkilökuntaamme erinomaisesta työstä. Mutta tietysti myös uskollista asiakaskuntaamme, joille tätä työtä teemme ja joiden avulla olemme tähän pisteeseen päässeet. Jatkamme edelleen toimintamme kehittämistä kaikilla osa-alueilla ja tavoitteemme on jatkossakin pitää asiakkaamme tyytyväisinä”, Liljegren jatkaa.

________________________________________________________________________________________________________________

Leijona apulaisineen viikonloppunäyttelyssä

Tammimarkkinoilla runsaasti kävijöitä

Auto-Kehän näyttelyviikonloppu 14.-15.1.2017 keräsi noin 1600 kävijää. Näyttelyn vetonauloja olivat Qashaqain 10-vuotisjuhlamalli ja Peugeotin uusi 3008-katumaasturi. Hienot autot ja 0,9 prosentin korkotarjous innostivat kävijöitä vilkkaaseen kaupankäyntiin. Vanhempien katsellessa autoja, lapsille oli erilaisia tehtävärasteja. Näyttelyssä vieraili myös leijona jakaen apulaisineen karkkia ja testaten osaltaan autoja, varsinkin uutta 3008-katumaasturia. 

Katso kuvia näyttelystä täältä

Perinteisen tekstiviestiarvonnan lisäksi suoritimme vielä lisäarvonnan kävijöiden kesken.
 

_______________________________________________________________________________________________________________________


Auto-Kehä valittiin vuoden 2015 Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi


Nissan Nordic Europe palkitsi jälleen Pohjoismaiden ja Baltian menestyksekkäimmät jälleenmyyjät Nissan Drive -gaalassa Porvoossa. Nissan Drive -ohjelmassa palkitaan vuosittain ne jälleenmyyjät ja jälleenmyyntiliikkeiden työntekijät, jotka ovat onnistuneet erityisesti myynti- ja jälkimarkkinointitoimissaan ja tarjonneet poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua.

Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi valittiin Auto-Kehä Oy, Karkkila, joka on palkittu menestyksestään aiemminkin.
 
"Auto-Kehä Karkkila on ansainnut tittelinsä Suomen parhaana Nissan-jälleenmyyjänä. Niin automyynnin kuin jälkimarkkinoinninkin prosesseja on heillä hiottu huolella vuodesta toiseen. Tämän pitkäjänteisen, innovatiivisen ja asiakaslähtöisen otteensa ansiosta Auto-Kehä on saavuttanut asemansa. Auto-Kehän Nissan asiakasuskollisuus on vuosi toisensa jälkeen varmasti yksi koko Suomen parhaimmista", kertoo Nissan Nordic Europen Suomen maajohtaja Anu Eskola.

"Uskon, että menestyksemme perustuu henkilökuntamme erinomaiseen työhön, sekä laajaan ja uskolliseen asiakaskuntaan. Jatkamme varmasti samoilla linjoilla ja tavoitteenamme on jatkossakin pitää asiakkaat tyytyväisinä", sanoo Auto-Kehä Oy Karkkilan toimitusjohtaja Olli Liljegren.
Auto-Kehä valittu Pohjoismaiden ja Baltian parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi 2014


Auto-Kehä Karkkila on valittu sekä Pohjoismaiden ja Baltian että Suomen parhaaksi Nissan- jälleenmyyjäksi. 

Nissan Nordic Europe palkitsi jälleen vuoden 2014 Pohjoismaiden ja Baltian menestyksekkäimmät jälleenmyyjät Nissan Drive -gaalassa Kööpenhaminassa. Nissan Drive -ohjelmassa palkitaan vuosittain ne jälleenmyyjät ja jälleenmyyntiliikkeiden työntekijät, jotka ovat onnistuneet erityisesti myynti- ja jälkimarkkinointitoimissaan ja tarjonneet poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua. 

Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi valittiin Auto-Kehä Oy, Karkkila, joka on palkittu menestyksestään aiemminkin, jopa Japanissa asti. Auto-Kehä Karkkila valittiin myös koko Nissan Nordic Europen eli Pohjoismaiden ja Baltian parhaaksi jälleenmyyjäksi. 

 "Auto-Kehä Karkkila on ollut vuosi toisensa jälkeen palkittujen jälleenmyyjien joukossa ja on todellakin ansainnut tittelinsä sekä Suomen että koko Nissan Nordic Europen parhaana Nissan- jälleenmyyjänä. Heillä on pitkä historia Nissanin jälleenmyyjänä ja erittäin vahva markkina-asema alueellaan. Auto-Kehän ehdottomia vahvuuksia on äärimmäisen uskollinen asiakaskunta ja sitoutunut henkilökunta. Lisäksi Auto-¬Kehällä on innovatiivinen ja pitkäjänteinen ote kaikkeen toimintaan ja taito olla askeleen edellä kilpailijoitaan", sanoo Nissan Nordic Europen toimitusjohtaja Jacek Gorski. 

"Auto-Kehän 55-vuotisesta historiasta olemme edustaneet Nissania viimeiset 35 vuotta. Olemme onnistuneet kuluneiden vuosien aikana saamaan useita palkintoja esimerkiksi asiakastyytyväisyydestä. Nyt saamamme palkinto on kuitenkin ylitse muiden, koska siitä kilpailivat seitsemän maan jälleenmyyjät”, sanoo Auto-Kehän toimitusjohtaja Olli Liljegren. ”Haluan kiittää koko henkilökuntaamme erinomaisesta työstä. Ei myöskään pidä unohtaa uskollisia asiakkaitamme, joiden avulla olemme tähän pisteeseen päässeet. Jatkamme työn tekoa nöyrästi ja tekemällä parhaamme."